Răspunsul lui Cioloş la invitaţia PNL de a se înscrie în partid

ciolos dacian

Premierul Dacian Cioloş a declarat marţi, ca răspuns la invitaţia PNL de a se înscrie în partid, că nu se va implica în politică până la finalul mandatului acestui guvern, iar ulterior acestui moment nu ştie ce va face.

”Eu am spus foarte clar că mi-am asumat un mandat de prim-ministru în anumite condiţii, mi-am luat un angajament clar şi asta… nu ştiu, sunt pus să repet în fiecare lună lucrurile pe care le-am spus la început şi vreau să le mai spun încă o dată şi sper să fie pentru ultima dată: mi-am dat un cuvânt şi îmi ţin cuvântul respectiv – până la sfârşitul mandatului acestui guvern am spus că nu o să mă înscriu într-un partid politic, că nu o să-mi fac un partid poltic şi că nu o să candidez la alegerile parlamentare. Nu mă întrebaţi mai mult decât atât pentru că asta pot să vă spun – ceea ce pot să fac, ceea ce m-am angajat să fac”, a declarat Dacian Cioloş, întrebat dacă se va înscrie în PNL.

El nu a exclus nicio variantă privind viitorul său politic, dar a spus că se concentrează pe mandatul de premier.

”Nu vreau să fac nicio afirmaţie legat de ce se va întâmpla după aceea pentru că pur şi simplu nu ştiu. Dvs puteţi să înţelegeţi că sunt doar un om şi nu altceva şi că nu am proiecte ascunse, că nu am agendă ascunsă şi că eu în noiembrie m-am angajat la un anumit mandat pe care înţeleg să mi-l duc la bun sfârşit şi în mod onest şi atât cât mă ţin puterile?”, a adăugat şeful Executivului.

Potrivit unor surse din PNL, premierului i-a fost adresată invitaţia în cadrul şedinţei de marţi cu liberalii de a se alătura partidului.
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *