Rareş Văduva, şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost pus sub învinuire de DNA

  • Nicoleta Ungureanu
  • 29 august 2016
  • Justiție
DNA

Rareş Văduva, şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul MAI, a fost pus sub învinuire de procurorii DNA pentru abuz în serviciu, favorizarea făptuitorului, deturnare de fonduri şi obstrucţionarea justiţiei, conform Mediafax.

Comisarul şef Rareş Văduva a ajuns, luni dimineaţa, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) unde i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, conform unor surse judiciare ale Mediafax.

Rareș Văduva a părăsit sediul DNA în jurul orei 9.30, fiind însoțit de avocatul său. El nu a vrut să precizeze în ce calitate a fost chemat la sediul Direcției Naționale Anticorupție, declarând că „informațiile clasificate sunt și trebuie să rămână clasificate”.

Văduva este la conducerea DIPI din luna februarie, după ce Nicolae Gheorghe a fost demis de la conducerea acestui departament, alături de adjunctul său, Nelu Zărnică, fiind puși sub acuzare de procurorii DNA pentru abuz în serviciu și deturnare de fonduri în dosarul legat de cumpărarea de către DIPI a unui Audi A8 pentru protecția demnitarilor.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *