Ultimele Știri

Rareș Bogdan și Cozmin Gușă l-au anunțat pe S. Oprescu că urmează să fie săltat de DNA

oprescu rares bogdan

În fața instanței, edilul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu, a afirmat că a primit mai multe ”semnale” de la jurnalistul Realitatea TV, Rareș Bogdan, că ar urma să fie săltat de procurorii DNA.

Numele jurnalistului Rareș Bogdan a mai apărut și în dosarul lui Marian Vanghelie, unde acesta i-ar fi promis edilului Sectorului 5( la acea dată), o intervenție la Klaus Iohannis, pentru a-l scăpa de anumite probleme cu Justiția.

Sorin Oprescu a mai afirmat că a fost anunțat de anumite acțiuni ale procurorilor DNA și de patronul televiziunii Realitatea TV, Cozmin Gușă.

La interpelarea instanţei se arată că în principal Rareş Bogdan venea cu „informaţii pe surse” de la DNA şi chiar şi domnul Guşă îi aducea asemenea zvonuri. Edilul a menționat în fața magistraților că în ultimii doi ani îi dădea afară din birou pe cei care îi aduceau asemenea zvonuri la ureche.

Potrivit motivării instanței, în urmă cu 2 săptămâni, Petrache(Marian Petrache, PNL), preşedintele consiliului Judeţean Ilfov i-a spus că „i se pregăteşte ceva”, dar că nu marşează la asemenea chestiuni, după care a plecat: precizează că nu l-a crezut.

În urma acestei motivări a instanței se pare că edilul  Capitalei era un om foarte bine informat, însă din păcate a căzut în păcatul mitei. Sorin Oprescu a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile, după ce a fost prins cu o sumă de bani asupra sa, bani care proveneau din mită, potrivit procurorilor DNA. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*