Răniţii din Colectiv spun că nu au primit un leu deşi a avut loc un concert caritabil al Sopranei Angela Gheorghiu

angela gheorghiu

Odată cu trecerea timpului realizăm că au avut loc o serie de evenimente caritabile realizate pe spatele victimelor de la Colectiv, însă procurorii se fac că plouă până la această oră, deşi presa a semnalat în repetate rânduri aceste escrocherii.

Soprana Angela Ghorghiu a avut un concert caritabil pentru răniţii de la Colectiv, unde s-au strâns 230.000 de lei, dar banii nu au ajuns la victime. Tinerii răniţi la Colectiv plătesc şi 1200 de lei pentru o cremă, iar nimeni nu îi mai ajută.

S-au strâns milioane de euro în tot felul de evenimente caritabile. Unde sunt banii?

Foarte mulţi tineri răniţi şi-au pus speranţele în aceste evenimente caritabile, dar în România domină hoţia, şmenul şi corupţia. Cei care au cumpărat bilete şi au donat bani pentru victimele din Colectiv au crezut că pot face un bine, însă banii au ajuns pe mâinile unor escroci.

Potrivit bloggerului Cristina Bazavan, banii încasaţi din bilete, adică peste 230.000 de lei, care ar fi trebuit să fie achitaţi de operatorul biletoo.ro către Fundaţia Preţuieşte Viaţa a Andreei Marin nu au fost nici până acum livraţi. Fundaţia fostei prezentatoare TV a fost cooptată pentru că avea experienţă foarte mare în strângere de fonduri. Chiar şi aşa însă, banii sunt încă în aer.


colectiv artificiiCiteşte şi: Victime din #Colectiv: ”Banii din donații nu ajung la noi, cei care am trecut prin focul iadului şi nici la familiile celor care s-au dus”

 

 


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *