Ultimele Știri

Rand Paul, senatorul republican care se luptă pentru aflarea adevărului despre 9/11

Politicianul american a cerut încă din luna iunie a acestui an declasificarea a 28 de pagini ale raportului parlamentar despre evenimentele din 11 septembrie 2001

Rand Paul, unul dintre candidații Partidului Republican la președinția SUA, propunea acum trei luni divulgarea a unei părți importate din raportul rezultat în urma unei anchete a Congresului American din anul 2002. Cele 28 de pagini au fost secretizate de către administrația Bush din rațiuni ce țineau de securitatea națională.

Senatorul republican este un opozant fervent al setului de legi Patriotic Act, precum și al supravegherii în masă a populației.

În opinia acestuia, cele 28 de pagini conțin informații care arată că înalți oficiali din Arabia Saudită au fost complici la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Demersurile sale sunt susținute de importanți politicieni americani, chiar și de foști ofițeri. Unul dintre aceștia este colonelul în rezervă Anthony Shaffer, autor al bestseller-ului „Operation Dark Heart”.

Nu putem lăsa pagină după pagină a acestor documente să fie acoperite de un văl. Suntem datori față de aceste familii, și nu putem permite ca lipsa de transparență să erodeze încrederea.

În încheiere, autorul articolului de pe site-ul „Rare Politics”  nu uită să menționeze despre relația strânsă pe care SUA o are cu Arabia Saudită, „monarhia bogată în petrol” , precum și „important cumpărător de arme din SUA”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*