Ultimele Știri

Ramzan Kadîrov pregătit să își dea viața pentru Vladimir Putin

ramzan

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a postat pe pagina sa de Facebook o poză de la atribuirea Ordinului de Merit de către președintele Federației Ruse Vladimir Putin.

Kadîrov este pregătit să își dea viața pentru președintele Federației Ruse Vladimir Vladimirovici, considerând acest lucru drept, ‘cea mai ușoară sarcină’.

”Sunt infinit recunoscător președintelui rus, Comandant Suprem al Forțelor Armate ale Federației Ruse, Vladimir Putin pentru un astfel de premiu și aprecierea muncii mele modeste. Declar cu responsabilitate deplină că tot creditul pentru pacea și stabilitatea în Republica Cecenă aparține lui Vladimir Vladimirovici! Numai politica înţeleaptă, sprijinul său şi asistenţa acordată a făcut posibilă o pace durabilă, revigorarea Republicii, economiei, culturii și spiritualității! Noi suntem soldatii președintelui Rusiei! Eu voi fi mereu recunoscător lui Vladimir Vladimirovici pentru tot ce a făcut pentru mine și poporul meu. Eu voi fi mereu tovarășul său credincios, indiferent dacă va fi președinte sau nu. Îmi dau viața pentru o astfel de persoană – este cea mai ușoară sarcină. Am Servit Rusia! Noi servim poporul!”, a scris Ramzan Kadîrov pe pagina sa de Facebook.

Liderul cecen i-a îndemnat pe soldații ceceni să își dea viața pentru Vladimir Putin și să apere Federația Rusă. 

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*