Ultimele Știri

Raluca Olaru și Olga Savciuk le-au eliminat pe campioanele de la Australian Open

Raluca Olaru la Indian Wells

Raluca Olaru și Olga Savciuk s-au calificat în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells la capătul unui meci victorios în fața perechii formate Bethanie Mattek-Sands și Lucie Safarova, scor 3-6, 7-5, 11-9.

Olaru şi Savciuk au învins, aseară, în runda inaugurală, cu scorul de 3-6, 7-5, 11-9, după o oră şi 38 de minute, cuplul câștigător al trofeului din acest an de la Australian Open, Bethanie Mattek-Sands/Lucie Safarova.

A fost un meci dificil pentru Raluca Olaru, aceasta alături de Olga salvând în nenumărate râdnuri mai multe mingi de meci în super-tie-break. Mattek-Sands şi Safarova s-au desprins în decisiv până la 9-5, apoi Olaru şi Savchuk au reușit şase mingi consecutive și au anulat patru mingi de meci, ceea ce le-a dus suprinzătoare victorie.

În turul următor, perechea româno-ucraineană vor întâlni învingătoarele partidei dintre perechea Caroline Garcia/Katarina Srebotnik, cap de serie numărul 7, şi cuplul sârbo-german Ana Ivanovici/Angelique Kerber.

Pentru calificarea în turul doi la Indian Wells, Olaru şi Savciuk vor primi 120 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 19.390 de dolari.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*