Raliul mașinilor istorice: Traficul rutier va fi închis sâmbătă, timp de două ore, pe Transfăgărășan

raliu sibiu

Traficul rutier va fi închis sâmbătă, între orele 14.00 și 16.00, pe Transfăgărășan, între Bâlea Cascadă, de la monument, până la Bâlea Lac, pentru că va avea loc un raliu al mașinilor istorice la care vor participa 72 de echipaje din opt țări, au anunțat organizatorii printr-un comunicat de presă.

Turiștii care doresc să parcurgă traseul dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, când este închis Transfăgărășanul, o pot face cu telecabina.

Circulația mașinilor va fi întreruptă și vineri, între Călugăru (DJ 106 J) și Gura Râului (intersecție cu DJ 106A), între orele 16.00 și 18.00.

Sibiu Rally Challenge va începe de joi, de la ora 19.00, cu o sesiune de antrenamente și startul festiv în Piața Mare a municipiului Sibiu. Ziua de vineri va începe la ora 10.30 cu prezentarea oficială a echipajelor, urmând ca startul să se dea la ora 12.30 din Piața Mare a Sibiului. Sâmbătă, startul este programat pentru ora 08.00, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 21.00, tot în Piața Mare din centrul istoric al municipiului Sibiu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *