Ultimele Știri

Raed Arafat: Nu exista mai repede decât atâta să intervii, în condiţiile organizării pe care le avem

Secretarul de stat, Raed Arafat a precizat că intervenţia echipelor de salvare, în cazul prăbuşirii elicopterului SMURD în lacul Siutghiol, a fost una  rapidă în condiţiile date.

“Nu exista mai repede decât atâta să intervii, în condiţiile organizării pe care le avem. Noi avem apelul la 16:11 şi la 16:30 deja era toată lumea acolo şi deja colega, şefa SMURD, care are pe telefonul ei şi ştie când a sosit acolo, când ea a sosit, era în jurul 16:35-16:40 şi a zis că erau deja două ambarcaţiuni ale pompierilor în apă. Persoanele au fost sub apă. Au intervenit scafandrii, care lucrează în condiţii extrem de grele. Primii doi au fost scoşi de scafandrii pompieri şi de pompieri; următorii doi, la care a trebuit căutare în cursul nopţii, în apa în care nu e vizibilitate aproape deloc, au fost scafandrii specializaţi, care au lucrat în condiţii extrem de grele şi extrem de periculoase să-i scoată”, a declarat Raed Arafat.

Astăzi, scafandrii încearcă să aducă la mal epava elicopterului SMURD, iar echipele de criminalişti sunt la faţa locului şi continuă investigaţiile alături de forţe ale Ministerului de Interne.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*