Ultimele Știri

Radu Mazăre rămâne în continuare la ‘Beciul Domnesc’

Radu Mazăre arestat

Conducătorul Republicii Mazăre, fost edil de Constanța și baron local PSD, a ajuns astăzi din nou la mâna judecătorilor pentru prelungirea mandatului de arestare preventivă.

Radu Mazăre nu a avut noroc nici de această dată chiar dacă cei doi judecători nu s-au înțeles inițial, fiind nevoie de intervenția unui al treilea judecător asistent pentru luarea unei dezizii. Astfel, Mazăre rămâne în continuare la ‘Beciul Domnesc’, cum l-a numit chiar el, respectiv Arestul Poliției Capitalei.

Fostul baron roșu va trebui să mai stea încă 30 de zile la închisoare. Speţa s-a judecat în complet de divergenţă.

Miercuri, ÎCCJ a admis contestația procurorilor DNA la înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu.

ÎCCJ a admis, în 22 mai, cererea fostului primar al Constanței de de înlocuire a arestului preventiv cu cel la domiciliu, dar decizia a fost contestată de procurorii DNA, care, miercuri, a fost admisă de ÎCCJ.  Într-o primă decizie, Înalta Curte a respins propunerea procurorilor DNA de a prelungi arestarea preventivă în cazul lui Radu Mazăre şi al lui Sorin Strutinsky, dispunând ca fostul edil şi omul de afaceri să fie arestaţi la domiciliu. Dar și în acest caz procurorii au făcut contestație. Joi, judecătorii ÎCCJ au decis ca lui Radu Mazăre să-i fie prelungit mandatul de arestare. 

Radu Mazăre este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*