Ultimele Știri

Radu Mazăre anchetat într-un nou dosar de DNA! Contracte cu dedicație pentru un asociat

Radu Mazăre se alege cu un nou dosar penal, după ce Agenția Națională de Integritate a sesizat DNA.

Edilul Constanței este suspectat de săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, întrucât a semnat cinci contracte și un acord cadru (cu cinci contracte subsecvențe), încheiate între Primăria Constanța și două societăți comerciale (S.C. Conpress Holding S.R.L și S.C. Soți Cable Neptun S.R.L). Asociat la cele două firme este un apropiat al lui Radu Mazăre,  Strutinsky Sorin Gabriel, persoană cu care acesta se află în relații comerciale în alte opt societăți comerciale.

În calitatea sa de primar, Radu Mazăre a aprobat în urma procedurii de selecție a ofertelor, raportul de atribuire a contractului de finanțare din fonduri nerambursabile necesare susținerii spectacolelor ce au fost organizate cu ocazia evenimentului ”Sărbatori de Iarnă în“ Orășelul Copiilor 2013”, încheiat între Primăria municipiului Constanța și S.C. Soți Cable Neptun S.R.L, societate care îl are că asociat pe același, Strutinsky Sorin Gabriel.

Valoarea totală a acestor contracte este de 20.621.572, 49 Lei, fără TVA (aprox. 4.582.571 Euro), bani fiind plătiți din bugetul local.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*