Ultimele Știri

Radu Mazăre a venit cu bagajul la DNA: „În viață e bine să fii pregătit pentru orice”

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanța a ajuns la sediul DNA.

Edilul Constanței a fost citat la DNA pentru a da mai multe declarații. El a fost a chemat în cazul reclamaţiei care i-a fost făcută de Agenția Națională de Integritate şi Horia Georgescu, pentru incompatibilitate. 

De zece ani sunt pregătit pentru orice. Astăzi am fost chemat în reclamatia făcută de ANI și de domnul Horia Georgescu de incompatibilitate, nu știu ce acuzații mi se vor aduce. A mai fost o reclamație similară în 2009. Are legătură cu faptul că TV Neptun și Ziarul Telegraf au câștigat niște licitații unde este acționar Strutinski și eu sunt acționar cu el la Flora. La momentul respectiv în 2009, cei de la ANI au considerat că este conflict de interese, au cercetat procurorii au spus că nu este, acum mi s-a făcut o reclamație pentru acest motiv”, a declarat Radu Mazăre.  

Radu Mazăre s-a arătat pregătit pentru orice, el a venit la sediul DNA și cu un bagaj care conținea lucruri persoanale. Prin acest gest, Radu Mazăre a arătat că este pregătit pentru o ședere mai lungă la DNA

 „În viață e bine să fii pregătit pentru orice. Am trening, am o carte, am o cruce, am și ceva de mâncare”, a spus Mazăre.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*