Ultimele Știri

Radu Mazăre a demisionat din funcţia de președinte PSD Constanța

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanța, a anunțat că își dă demisia din funcția de președinte al PSD Constanța. El va rămâne un simplu membru PSD.

Mai mult, Radu Mazăre a declarat că își va da demisia și din funcția de primar al municipiului Constanța.

Deocamdată, nu am demisionat din funcţia de primar, foarte curând însă o voi face. Aş vrea să-mi dau demisia şi vreau să fac lucrul ăsta curând. Nu mă întreba ce înseamnă curând, dacă într-o zi, două, dar e o chestiune, cred eu, de săptămâni, de luni. Acelaşi lucru vreau să-l fac şi de la partid. Păi ce să ajung eu să mă pună ăia de la Bucureşti, să mă dea afară că mă anchetează un procuror? Păi uite cum m-a anchetat procurorul, m-a şi băgat la beci de două ori, după care am venit să vorbesc cu voi. Ăsta e motiv să mă dea afară din partid? Eu ştiu că cu toţii suntem nevinovaţi până la o hotărâre definitivă. Dar să rămână domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor, şi eu să rămân cu viaţa mea. Am şi eu dreptul la viaţa mea”, a declarat Radu Mazăre.

Radu Mazăre ocupa funcţia de preşedinte al PSD Constanţa din anul 2003, când a şi intrat în rândurile social-democraţilor. Radu Mazăre este primar al municipiului Constanţa din anul 2000.

Aş vrea să-mi dau demisia şi vreau să fac lucrul ăsta curând. Nu mă întreba ce înseamnă curând, dacă într-o zi, două, dar e o chestiune, cred eu, de săptămâni, de luni. Acelaşi lucru vreau să-l fac şi de la partid. Păi ce să ajung eu să mă pună ăia de la Bucureşti, să mă dea afară că mă anchetează un procuror? Păi uite cum m-a anchetat procurorul, m-a şi băgat la beci de două ori, după care am venit să vorbesc cu voi. Ăsta e motiv să mă dea afară din partid? Eu ştiu că cu toţii suntem nevinovaţi până la o hotărâre definitivă. Dar să rămână domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor, şi eu să rămân cu viaţa mea. Am şi eu dreptul la viaţa mea”, a declarat Radu Mazăre.

Primarul municipiului Constanţa a fost reţinut, luni, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru trei fapte de luare de mită, abuz în serviciu şi două fapte de conflict de interese. Magistrații Curții Supreme au respins solicitarea procurorilor anticorupție care doreau arestarea preventivă a edilului Radu Mazăre.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*