Ultimele Știri

Pușcăria, haină grea pentru politicieni! Pușcăria nu e hotel?

udrea ridzi

Politicienii corupți au ajuns să înfunde pușcăriile începând cu finalul mandatului președintelui Train Băsescu, mai exact odată cu pierderea puterii de către acesta. 

Lăudatul DNA a făcut ravagii în jurul găștii fostului președinte Băsescu, astfel nume celebre din fostul PDL au zburat după gratii. Corupția și lăcomia oamenilor care au făcut parte din cele cinci guvernări Boc este scoasă astăzi la iveală de justiție și chiar am avut condamnări sonore. 

În ultimele săptămâni două dive ale fostului Partid Democrat Liberal, Elena Udrea și Monica Iacob Ridzi se plâng de condițiile din pușcării. 

”Am stat în arest preventiv, m-au dezbrăcat, mi-au luat sutienul. Geamul nu se închidea cum trebuie, deci dacă te spălai pe cap riscai să răceşti. Mai mult, nu există feon să te usuci la păr. Apă caldă era doar dimineaţă şi noaptea, iar veceul era de tip turcesc. Am pus un pet să nu iasă şobolanii din veceu”, a declarat Elena Udrea în Parlamentul României.

Doamna Udrea  a avut impresia că pușcăria este vreun hotel de lux din Paris, la fel și colega sa Monica Iacob Ridzi condamnată la închisoare pentru abuz în serviciu. Cele două ministrese s-au îndeletnicit în perioada mandatelor deținute cu sustragerea fondurilor, mită și diverse acte de corupție și asimilate acesteia. 

Acum pușcăria este grea pentru foștii demnitari, însă au uitat perioada cât au huzurit pe banii românilor. Celula în care locuiește astăzi Monica Iacob Ridzi arată decent pentru o pușcărie din România, efectiv celula sa arată mult mai bine decât un salon din spitalele țării. 

Deputatul Tudor Ciuhodaru afirmă pe pagina sa de Facebook că domna Ridzi nu ar avea de ce să se plângă, la secția de primiri urgențe a Spitalului Iași avem  puşcării în regim deschis.

a1

”Aşa arată o celulă? Sunt surprins. Papa, TV, căldură şi medicamente. E lux şi e pe banii noştri! Arată mult mai bine decât 90% din saloanele spitalelor din România. Veniţi la urgenţele din Iaşi să vedeţi puşcării în regim deschis. Şi mai şi plătim asigurări de sănătate pentru asta.

Poate, măcar pentru o vreme, pâna se potolesc lipitorile, ar trebui introdusă pedeapsa cu închisoarea pe viaţă pentru cei corupţi, dacă nu reuşeşte recuperarea integrală a prejudiciului. Altfel, cei din tagma lor, mai scriu vreo două cărţi pentru a sta doar vreo doi în închisoare şi neam de neam de infractor trăieste fericit din ce a furat!”, afirmă deputatul Tudor Ciuhodaru.

aSalon de Spital în România

Un alt comentariu sec pentru politicienii penali care se plâng de condițiile de detenție a venit din partea ministrului Justiție, Robert Cazanciuc. 

”Pușcăria nu e hotel,” acesta este mesajul pentru corupții care jefuiesc România. 

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Pușcăria, haină grea pentru politicieni! Pușcăria nu e hotel?

  1. Profesorilor si bugetarilor le erau reduse salariile cu „25” de procente dupa un calcul doar de ei stiut. Iar conturile lor cresteau ca Fat Frumos din basme.Rusine sa le fie sa mai apara in fata poporului roman.Nu suntem un neam de prosti, doar prea toleranti.Merita confiscat tot si ani grei de puscarie.Cate profesoare stiti cu posete Hermes si pantofi YSL?Eu nu pot sa uit un reportaj in care madam Udrea era undeva pe un camp proaspat arat si avea ceva pantofi negri cu platforma si oglinjoara. Ca sa aflu ca aceea e sigla YSL.Fara cuvinte.Acum sper sa primeasca ce merita.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*