Ultimele Știri

PSD sare la gâtul lui Cioloș pentru că s-a dus la lansarea cărții lui Marian Godină

dacian ciolos

Dacian Cioloș a fost prezent la lansarea cărții polițistului Marian Godină, ceea ce i-a adus parte de critici din partea adversarilor politici.

Omul care a cerut moţiune de cenzură împotriva guvernului Cioloş îl tăvăleşte din nou pe premier. PSD-istul Şerban Nicolae l-a făcut praf pur şi simplu pe Dacian Cioloş după ce a aflat că acesta s-a dus la lansarea cărţii poliţistului Marian Godină.

„E absolut jenant să te duci la lansarea poliţistului Godină. Să se ducă premierul acolo, e aşa aiurea. Câte cărţi s-au lansat până acum? Şi premierul, şi preşedintele sunt în goană după like-uri. Klaus Iohannis şi-a schimbat o declaraţie despre Antena 3 pentru a nu mai pierde admiratori pe facebook. Dacian Cioloş se duce la lansări de cărţi pentru like-uri pe facebook”, a tunat Şerban Nicolae la Antena 3.

Dacian Cioloș: Am ezitat să vin

„Am ezitat să vin pentru că e momentul său şi nu vreau să rămână cineva cu impresia că premierul vrea să-şi asocieze imaginea cu un om de succes, care e apropiat de societate. E momentul său, dar am decis să vin ca să fie clar şi pentru el şi alţii că acest gen de comportament civic are toată susţinerea guvernului şi a mea.

Societatea noastră se poate însănătoşi aşa, un om cu comportamentul său are atâta susţinere, arată că asta aşteaptă oamenii: onestitate şi profesionalism şi verticalitate. Nu mă surprinde că domnul Godină devine un simbol, îi urez succes şi sper că va şti să ducă pe umeri această aşteptare a oamenilor.

Sunt convins că fenomenul Marian Godină ar trebui să fie o lecţie şi pentru Poliţia Română, care probabil la început a fost ezitantă şi sper să înţeleagă că o comunicare sinceră este in interesul unei instituţii care e în interesul public. Oricine în administraţia din România, cât sunt eu premier, va avea toată susţinerea pentru acest gen de comportament”, a declarat Dacian Cioloş.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*