Ultimele Știri

PSD s-ar putea rupe datorită lui Sebastian Ghiţă?

Sebastian Ghiţă a petrecut alături de 800 de tineri social democraţi în clubul de fiţe Fratelli din Capitală. Tinerii veniţi la eveniment l-au susţinut pe Victor Ponta  în campania electorală.

Evenimentul a fost organizat de Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta, fapt ce ne face să ne punem semne de întrebare în legătură cu viitorul Partidului Social Democrat. Sebastian Ghiţă a demisionat din PSD în urma scandalului cu Marian Vanghelie şi Mircea Geoană. Acesta, a declarat că se întoarce în partid doar dacă Ion Iliescu se retrage definitiv din orice funcţie. 

Astfel, social democraţii ar scăpa de eticheta de comunism, în opinia lui Sebastian Ghiţă.  În deschiderea evenimentului Sebi Ghiţă a ţinut un discurs în faţa tinerilor social democraţi:

„Vanghelie e aici?””Iliescu e aici ?””Nuuuuu !!!”, au răspuns cei prezenți.

bil_9933

Sebastian Ghiţă le-ar fi sugerat participanţilor că în curând va apărea o nouă structură politică şi a cerut ca tinerii din România si firmele mici românești să aibă șanse egale în fața autorităților române cu firmele şi investitorii străini.

Ghiță le-a mai  spus  membrilor TSD că avem nevoie de investitii străine, dar că trebuie să promovam si să protejam tinerii din România care vor să muncească si să aiba un viitor în ţara lor.  Din derularea acţiunilor petrecute la acest eveniment înţelegem că proaspătul demisionar se pregăteşte de construcţia unui nou partid politic, acţiune care ar putea sparge Partidul Social Democrat în două aripi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*