Ultimele Știri

PSD își alege unicul candidat, Liviu Dragnea

liviu dragnea

Social-democrații își aleg, duminică, unicul candidat la funcția de președinte al partidului, Liviu Dragnea. Partidul Social Democrat nu se dezminte și continuă să își păstreze aura de partid neocomunist. 

De la Iliescu la Dragnea, lucrurile par neschimbate în Partidul Social Democrat. Condamnatul la închisoare, Liviu Dragnea, va deveni președintele celui mai mare partid din țara noastră. Mulți politicieni și oameni de presă văd alegerea lui Liviu Dragnea în funcția de președinte al PSD, precum realegerea lui Nicolae Ceaușescu la al XIV-lea congres. 

PSD-ul va avea duminică seara un președinte condamnat la închisoare și un premier trimis în judecată pentru spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni) și complicitate la evaziune fiscală în formă continuată.

Cum va decurge votul

Procesul de votare a început la ora 8.00 şi se va încheia cel târziu la ora 20.00. Fiecare secţie de vot va putea decide când să oprească procesul, având în vedere că există localităţi unde sunt puţini membri, iar astfel nu va fi nevoie de o perioadă lungă de timp pentru vot.

Sunt aşteptaţi la urne aproape 533.000 de membri PSD din ţară, dar şi din străinătate.Au drept de vot doar membrii PSD care au cotizaţiile plătite la zi şi se află în evidenţa actualizată a filialelor locale.

Membrii PSD trebuie să voteze în secţiile deschise în localitatea unde sunt înregistraţi ca membri, însă va fi posibil şi votul în altă secţie, pe baza unei adeverinţe din partea organizaţiei de bază, în cazul în care respectivul membru PSD se află în alt oraş.

În Capitală, sunt deschise câteva secţii în fiecare sector şi o secţie specială la sediul central al partidului, din Şoseaua Kiseleff. Aici sunt aşteptaţi să voteze membrii din conducerea centrală a partidului, care nu se pot prezenta la secţiile din localitate unde sunt înscrişi ca membri. Este şi cazul premierului Victor Ponta, care a declarat recent că va vota în Capitală, şi nu în Gorj.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*