Ultimele Știri

PSD în 2017 arată ca FSN-ul lui Ion Iliescu din anii `90. Circa 6.000 de persoane manifestează la Târgoviște

rovana

Partidul Social Democrat a organizat un miting de protest în centrul orașului Târgoviște, pentru susținerea cabinetului Grindeanu. Pe scena amplasată în piață au urcat lideri PSD locali, dar și de la centru precum, Rovana Plumb, Titus Corlățean și Adrian Țuțuianu. 

La manifestație au venit circa 5.000 – 6.000 de persoane în jurul orei 10:00. Majoritatea au fost aduși de prin județ cu autocarele de către primarii PSD, media de vârstă fiind de 50+. Cei prezenți au primit pancarte cu mesaje de susținere a guvernului Grindeanu. 

După ce ascultă mesajele liderilor PSD care se adresează mulțimii de pe o scenă amplasată în piața din fața Primăriei, manifestanții vor mărșălui apoi până la sediul PSD din Târgoviște.

Partidul Social Democrat ne arată încă o dată că a rămas la fel de înapoiat și obedient ca FSN-ul lui Ion Iliescu. Tovarășul Iliescu organiza manifestații similare, în perioada sa de glorie, împotriva celor care nu îi împărtășeau opiniile. Deși anii au trecut, nu putem uita niciodată sloganul fanilor tovarășului Iliescu: ”Noi muncim, nu gândim!”.

Cam așa arată PSD în 2017. 

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on PSD în 2017 arată ca FSN-ul lui Ion Iliescu din anii `90. Circa 6.000 de persoane manifestează la Târgoviște

  1. ACEȘTI COMUNISTI ÂNNAPOIAȚI ,DE PROFESIE HOȚI AU TRĂIT ȘI TĂIESC DIN HOȚIA ASUPRA POPORULUI ROMAN .
    EI TREBUIESC DISTRUȘI TOTAL SUB ORICE FORMĂ !

  2. RUGINA PROSTIEI COMUNISTO-HOȚISTE ,TREBUIESTE ÂNLĂTURATĂ SUB ORICE FORMĂ!
    ALTFEL SOCIETATEA SE INFECTEAZĂ DE LA ACEASTĂ OTRAVĂ COMUNISTĂ !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*