Ultimele Știri

PSD îi ia apărarea lui Oprea: ”Ce are a face uciderea din culpă cu combaterea corupţiei?”

Senatorul PSD Şerban Nicolae îi ia apărarea lui Gabriel Oprea și lansează un atac dur la adresa procurorilor anticorupție.

Acesta i-a îndemnat pe colegii săi să voteze împotriva cererii DNA de urmărire penală pentru ucidere din culpă în aczul morții lui Bogdan Gigină.

”Eliberat de orice fel de prejudecată în privinţa bunelor intenţii ale celor care ne-au transmis un asemenea document, eu votez împotrivă şi vă rog să faceţi acelaşi demers”, le-a cerut social-democratul senatorilor.

Șerban Nicolaeu lansează un atac dur la adresa procurorilor DNA, neînțelegând care este legătura dintre combaterea corupției și uciderea din culpă.

”Ce are a face uciderea din culpă cu combaterea corupţiei? Cu toţii ne amintim că în Senat s-a dat un vot prin care s-a cerut începerea urmăririi penale împotriva senatorului Oprea pentru abuz în serviciu în aceeaşi speţă, unde ni s-a spus că a obţinut nişte foloase necuvenite constând în minute câştigate în trafic. Să ridice piatra cel care n-a mers niciodată peste viteza legală într-o localitate”, le-a spus Şerban Nicolae colegilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*