Ultimele Știri

PSD, despre corupție și comuniști

Un grup format din 18 deputați PSD i-au cerut premierului Victor Ponta să aducă în noul Guvern oameni tineri și cu experiență pentru a scăpa de etichetele de corupție și comunism. 

Deputații PSD spun că alegerile prezidenţiale din 2014 au arătat că respectul faţă de oameni, independenţa Justiţiei şi transparenţa în gestionarea afacerilor publice sunt principii extrem de importante pentru majoritatea românilor, mai importante chiar decât măsurile economice și sociale.

“Acum, a venit momentul să arătăm că am înţeles mesajul transmis de alegători pe 16 noiembrie. A venit momentul să arătăm că suntem în stare, ca partid, să schimbăm felul în care acţionăm în actul de guvernare. Că putem să construim un nou Guvern, mai competent, mai onest şi mai transparent. Un Guvern cu oameni asupra cărora să nu planeze niciun fel de suspiciuni de corupţie. Oameni care să nu fi avut nicio legătură cu regimul comunist. Oameni care şi-au demonstrat în repetate randuri competenţele profesionale”, îl atenționează colegii din PSD pe Victor Ponta.

“Noi, iniţiatorii acestui manifest, credem că PSD are nevoie de o reformă profundă. Credem că trebuie să construim noul Guvern pe baza principiilor cerute de majoritatea românilor: respect, onestitate şi transparenţă. Credem că trebuie să înlăturăm odată pentru totdeauna etichetele de corupţi şi comunişti”, se arată în apelul deputaţilor PSD. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*