Ultimele Știri

PSD Bucureşti şi Sector 5 au făcut plăţi ”la negru”, din ordinul lui Marian Vanghelie

Vărul fostului primar Marian Vanghelie, judecat alături de acesta în dosarul de corupţie, susţine în denunţul pe care l-a dat la DNA în timpul anchetei că PSD Bucureşti şi PSD Sector 5 au plătit oameni şi societăţi ”la negru”, din ordinul fostului edil, ruda acestuia fiind cel care ducea banii.

Mircea Sorin Niculae este vărul fostului primar al Sectorului 5 şi inculpat alături de Marian Vanghelie în dosarul în care sunt judecaţi alături de alte persoane pentru fapte de corupţie.

Pe parcursul anchetei, Niculae a dat o declaraţie de 12 pagini, obţinută exclusiv de MEDIAFAX, în care dezvăluie în detaliu ”mecanismele infracţionale” pe care le folosea vărul său, fostul primar Marian Vanghelie.

În declaraţia sa, Niculae divulgă ”partenerii de afaceri” ai vărului său, ce bani primea primarul prin intermediul său de la aceştia şi companiile care aveau prioritate la contractele pe bani publici.

Acesta susţine că o parte din sumele mari primite de Marian Vanghelie de la cei cărora le acorda ilegal contractele pe bani publici ajungeau şi la PSD Bucureşti şi PSD sector 5, iar din aceştia se făceau plăţi ”la negru”.

Primarul suspendat al Sectorului 5 a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie, de atunci fiind în arest la domiciliu.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*