PRU vrea să inițieze o moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Diaconu cere sprijinul lui Dragnea și Tăriceanu

 • Adrian Marinescu
 • 8 septembrie 2016
 • Politică
bogdan-diaconu

Președintele Partidului România Unită (PRU), deputatul Bogdan Diaconu, a anunțat că luni va începe demersurile, prin strângerea de semnături, pentru inițierea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului.

„Îi invit pe domnii președinți Dragnea și Tăriceanu să lase orgoliile politice de o parte, să nu mai mimeze Opoziția, să demonstreze că sunt de partea românilor și să încurajeze parlamentarii PSD și ALDE să susțină moțiunea de cenzură a PRU”, a afirmat joi, într-o conferință de presă, Bogdan Diaconu.

Întrebat dacă Victor Ponta va susține demersul PRU, Bogdan Diaconu a răspuns: „Sunt convins că va semna”.

Purtătorul de cuvânt al PRU, Mirel Palada, și-a exprimat speranța că parlamentarii PSD și ALDE vor susține acest demers.

loading...

2 thoughts on “PRU vrea să inițieze o moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Diaconu cere sprijinul lui Dragnea și Tăriceanu

 1. Stimaţi alegatori nu mai votaţi cretini, hoţi, derbedei, analfabeţi, nonvalori si infractori !!!

  În prezent PSD şi formațiunea extremistă PRU, este una şi aceeiaşi structură mafiotă extrem de bine organizată.
  -80% din banul public se fură.
  -Clasa politică trebuie măturată.
  -Democraţia românească este de faţadă pentru vest…!

 2. Extremismul de orce natura aduce numai rau.Un nationalism ponderat insa,este necesar.Prea suntem scuipati de toti derbedeii Europei,inclusiv de progenituri autoctone,care-si denigreaza tara pentri trei arginti.Sunt sigur ca Diaconu poate conduce un partid ponderat-nationalist,la care sa adere in special tineri entuziasti si bine educati.Cat priveste motiune de cenzura,nu cred ca mai este nevoie…si asa pana la alegeri,guvernul moare singur…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *