Ultimele Știri

Proxeneții din Timișoara organizau orgii cu cocaină și minore

O rețea de proxeneți exploatau peste 30 de minore. Din fericire procurorii DIICOT au reușit să destructureze gruparea.

În dosar apar și numele unor oameni cunoscuți. Celebrul DJ Manzotti de la DJ Project, un judecător din Completul pentru cauze cu minori și familie, un avocat de drept penal, polițiști, un ortoped, interlopi și potenți oameni de afaceri din Timișoara și Arad. Aceștia au beneficiat de serviciile minorelor. Prețurile pentru distracții variau între 200 și chiar 5000 de euro.

Joi dimineață au avut loc 11 percheziții. Printre primii aduși la audieri a fost judecătorul Nicolae Aurel Tomuș.

”Magistratul a fost pus sub control judiciar. El este acuzat de șantaj și folosirea serviciilor unei persoane exploatate”, a declarat procurorul Mircea Andreș, șeful DIICOT Timișoara.

La fel și avocatul Adrian Popescu. Amândoi au în jur de 40 de ani și apetență pentru sex cu minore. Deseori făceau ”schimb” între fetele oferite de proxeneți. ”Asta nu-mi place, ia-o tu, mie dă-mi alta” – fetele se tranzacționau ca la piață.

Cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani toate erau eleve la liceele de elită din Timișoara: Loga, Calderon, Lenau, Colegiul Bănățean,  arată procurorii.

Vila din Dumbrăvița a interlopului Paul Mînzu, capul grupării, era, aproape la fiecare sfârșit de săptămână, scena celor mai complicate orgii sexuale la care participau elevele de liceu și potenții zilei din Timiș și Arad. Se consuma cocaină și se practicau perversiuni. Distracția începea după-amiaza și se încheia abia a doua zi, povestesc surse apropiate anchetei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*