Ultimele Știri

Protestul anti Șova a scos mai mult activul de partid în stradă

protest sova

Protestele dedicate senatorului PSD Dan Șova și anunțate în pricipalele orașe ale României, a fost doar un fiasco care a scos în stradă mai mult activul de partid.  

Protecția oferită de colegii senatori lui Dan Șova, în urma cererii DNA de ridicare a imunității și arestare, ne arată o clasă politică penală, care ține cu dinții de putere și privilegii, inclusiv de tergiversare a actului de justiție. Atitudinea senatorilor confirmă din nou faptul că nu vor să se schimbe și nu respectă opinia poporului român. 

2

În această seară am realizat că în România politica noastră nu se poate schimba, a rămas la fel, aceeași mizerie. Cum în toamna anului trecut câțiva tineri strigau ”ACL(noul PNL) și PSD aceeași mizerie”, astăzi liberalii vopsiți s-au prezentat la fel ca social democrații și au organizat un protest anemic, fără culoare și identitate.

Oricât ne-am dori noi să schimbăm ceva, efectiv nu se poate cu ei(actuala clasă politică). Sunt două gloabe care țin România în loc. Când vezi bătrâneii plătiți să scandeze în stradă pentru ceva despre care ei nici măcar nu au idee, pur și simplu ți se face scârbă, pur și simplu asta am simțit când am ajuns în Piața Universității.   

3

„Parlament penal, marş la tribunal”, „Jos, Ponta, jos, eşti un ticălos”, „Jos, Ponta, jos! Eşti un mincinos”, „Ieşim în oraş, cade Victoraş”, „DNA curăţă politica”, „Ponta şi ai lui, trădătorii neamului”, scandau cei prezenți în Piața Universității. 

Dacă miercuri am avut parte de un protest real, unde tinerii au avut de spus un punct de vedere și asta s-a văzut în diversitate mesajelor și sloganelor, astăzi majoriatatea celor prezenți la proteste în București și în țară, au fost bătrânei plătiți de bunul și corectul Partid Național Liberal. 

1

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*