Protestul Antenelor, un miting al pensionarilor

  • Adrian Marinescu
  • 19 februarie 2016
  • Social

Protestul jurnaliștilor de la trustul Intact, aflați în plin scandal cu ANAF, a reușit să adune câteva mii de pensionari în Piața Constituției. 

Poate că nu toate lucrurile merg bine în țara asta și ANAF-ul mai comite uneori greșeli, însă manipularea acestor jurnaliști atinge cote alarmante. Manipularea și linșajul public au devenit lege pentru jurnaliștii trustului Intact, iar oricine nu are aceeași părere cu dânșii devine automat dușmanul lor. 

Mircea Badea, Simona Gherghe, Dan Capatos, Dana Grecu, Mihai Gâdea, Adrian Ursu, Dan Negru și alte vedete ale trustului Intact au mers în Piața Constituției, spre bucuria pensionarilor. Mircea Badea  a îndemnat oamenii să scandeze: ”Antena 3 e aici”, ”Libertate”, ”Jos labele de pe Antene” .

ciolos

Mihai Gadea le-a cerut manifestantilor să se țină de mâini: ”Suntem înlănțuiți, dar nu de cătușe. Sunt cele mai frumoase imagini pe care le-am văzut vreodată.”

Alesandra Stoicescu i-a multumit Marianei Rarinca: „Îi pare rău că nu este alături de noi aici.”

Dana Grecu s-a așezat în genunchi pe scena: ”Ei vor să stăm în genunchi. Nu îngenunchem în fața lor. Dar eu pot să stau în genunchi doamnelor și domnilor în fața lui Dumnezeu și a dumneavoastră.”

Adrian Ursu, despre Traian Băsescu: ”Poate javra ordinară să se mai întoarcă?”

Mihai Gâdea, prezentându-l pe Adrian Ursu: ”Echipa Antena 3 aduce împreună cei mai onești și cei mai profesioniști jurnaliști din România.”

tanar

Un tânăr a venit la miting cu un baner pe care scria ”I love ANAF”, însă a fost la un pas să fie linșat de pensionarii prezenți în piață. Pensionarii i-au rupt banerul și a fost salvat din mâinile acestora de jandarmii prezenți la fața locului.

Cam așa a arătat manifestația  jurnaliștilor trustului Intact din Piața Constituției.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *