Protest la Ministerul Sănătății: „Ştergem urmele crimei!”

Un protest inedit are loc în fața Ministerului Sănătății, unde mai multe persoane au realizat artistic scena unei crime. 

Gestul vine în urma muşamalizării dezvăluirilor în scandalul dezinfectanților de către Ministerul Sănătății. Cetățenii vor să atragă atenția asupra faptului că în acest moment au loc ”crime” în spitalele românești, iar șefii din Sănătate încearcă să acopere urmele, precum un „criminal în serie”.

Achimaș Cadariu încearcă să acopere neregulile din spitale, motivând că acestea sunt sigure pentru pacienți. Potrivit ministerului nu există bacterii în spitale, iar dezinfectanții de la Hexi Pharma nu sunt diluați.

Totuși, cum ne poate explica ministrul Sănătății, zecile chiar sutele de decese provocate chiar de către aceste bacterii intraspitalicești?

Simplu! O minciună mică și se acoperă totul:

„Dintre cele 3.526 de teste de sanitaţie efectuate la nivel naţional pentru produsele Hexi Pharrma, doar 5 la sută sunt neconforme. În acest moment, pacienţii din spitale sunt în siguranţă.”, afirmă Achimaș Cadariu.

Acest protest este primul din seria ce va urma în zilele și săptămânile viitoare. Mâine vor ieși în stradă, mii de oameni, cu scopul de a scoate la lumină adevărul despre bacteriile intraspitalicești, dezinfectanții diluați și mafia din Sănătate.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *