Ultimele Știri

Protest inedit după agresiunile sexuale de la Koln! A ieșit goală în frig

Artista elvețiană Milo Moire a luat decizia inedită de a portesta goală, în fața Domului din Koln, după agresiunile sexuale din noaptea de Revelion, care au șocat toată Europa.

Artista a afișat o pancartă pe care scria „Respectați-ne! Nu înseamnă că suntem disponibile, chiar dacă suntem goale”.

Într-o declarație dată jurnaliștilor, Milo Moire a declarat: „Femeile nu ar trebui să se ascundă, trebuie să-și apere drepturile, să aibă încredere în ele și să-și apere valorile. Nu trebuie să lăsăm pe nimeni să ne spună ce avem voie și ce nu avem voie să facem ca femei”.

În contextul agresiunilor sexuale din noaptea de Revelion din Koln, artista a spus: De aceea sunt aici, goală. Consider că femeile nu vor mai fi considerate obiecte sexuale în momentul în care o femeie goală va fi la fel de respectată ca un bărbat îmbrăcat”.

Prim-ministrul slovac Robert Fico va cere convocarea unui summit extraordinar al Uniunii Europene după valul de agresiunei sexuale din Germania asupra femeilor în noaptea de Revelion, a declarat vineri o purtătoare de cuvânt citată de Reuters.

Aproximativ o mie de bărbaţi de origine arabă şi africană au atacat în noaptea de Revelion oamenii care sărbătoreau intrarea în Noul An în centrul oraşului german Köln, zeci de femei fiind agresate sexual şi jefuite, relatează presa germană.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*