Ultimele Știri

Protest în fața Prefecturii din Cluj! ”Corlățean demisia!”, ”Hoții”, ”Lașii”

Peste 30 de studenţi şi reprezentanţi ai ACL Cluj protestează la acestă oră în faţa Prefecturii Cluj cerând demisia prefectului Gheorghe Vuşcan pentru proasta organizare a alegerilor prezidenţiale.

Protestatarii scandează lozinci de genul “hoţii”, “demisia”, “Vuşcan, demisia”, “laşii”, „Corlăţean, demisia” sau „Nu puteţi voi fura, cât putem noi vota”. Imediat, la faţa locului şi-a făcut apariţia o dubă de jandarmi, dar şi un echipaj de poliţie. De asemenea, mai mulţi reprezentanţi ai PSD Cluj au venit şi ei la faţa locului, dar şi susţinătorii Monicăi Macovei, printre care Adrian Papahagi.

„Protestăm în faţa Prefecturii Cluj pentru faptul că foarte mulţi studenţi nu au apucat să voteze în căminele studenţeşti. Prefectul de Cluj nu a pus la dispoziţie suficiente buletine de vot şi declaraţii pe proprie răspundere, astfel că sute de studenţi nu au votat. Gheorghe Vuşcan acoperă neregulile”, a declarat Mihai Seplecan.

“Am primit zeci de sesizări din partea studenţilor. Şi-au bătut joc de familiile noastre, de fraţii noştri. Corlăţean şi Ponta şi-au bătut joc de noi. Şi în judeţul Cluj au fost probleme. Sunt tineri care nu au apucat să voteze. Vuşcan a organizat prost alegerile. Le este frică pentru că tinerii vor schimbare şi de aceea nu i-au lăsat să voteze”, a declarat şi Ovidiu Câmpean pentru monitorulcj.ro.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Protest în fața Prefecturii din Cluj! ”Corlățean demisia!”, ”Hoții”, ”Lașii”

  1. Sa nu dea Dumnezeu cel Sfant sa se mute protestul de la MAE, in Piata Universitatii, precum in 1989!

    https://www.facebook.com/groups/231819893629902/

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*