Ultimele Știri

Protest cu monede la o benzinărie din Ploiești: Mirosul greu de suportat îi nemulțumește pe localnici

Un bărbat din Ploiești a plătit benzina cu bani cât mai mici, în semn de protest față e mirosul greu de suportat, cauzat de rafinăria care alimentează benzinăria.

Autoritățile susțin că lucrează la rezolvarea acestei probleme, prin impunerea unor condiții cât mai stricte rafinăriilor.

„Îmi cer scuze faţă de şoferii pe care îi voi bloca cu această acţiune şi faţă de casiera care îmi va încasa banii, nu e vina ei, dar e vina companiei la care lucrează, miroase foarte frumos în Ploieşti, probabil aţi observat”, a scris pe Facebook, Liviu Drăghici, protestatar.

Toți locuitorii din Ploiești sunt nemulțumiți de mirosul insuportabil. Potrivit autorităţilor, din cele patru rafinării care funcţionează în jurul municipiului Ploieşti, una nu are deloc instalaţie de filtrare a noxelor, iar instalaţiile celorlalte trei rafinării funcţionează la o treime din capacitate, conform Digi24.

Toţi aceşti compuşi organici volatili se concentrează şi rămân o perioadă în centrul oraşului, de aici apare acest fenomen, mirosul”, explică Florin Diaconu, directorul Agenţiei de Protecţie a Mediului Prahova

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*