Ultimele Știri

Prostituție la primăria sectorului 3: ”Două fete trebuiau să întrețină relații sexuale cu un domn ministru din cabinetul Ponta”

Ancheta de la Primăria sectorului 3, unde un funcționar era vizat de acuzații de corupție, a scos la iveală detalii neașteptate. Se pare că Horia Vlad Damian, angajatul de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3, se ocupa și cu proxenetismul, punând două fete să se prostitueze în schimbul unor sume de bani. Scandalul l-ar implica pe un ministru din cabinetul Ponta.

Horia Vlad Damian a fost prezentat joi în fața instanței pentru un mandat de arestare de 30 de zile. În timpul cercetărilor, procurorii au constatat că Damian se ocupa, în timpul liber, şi cu proxenetismul. 

Tinerele aveau la dispoziție chiar un imobil al Primăriei Sectorului 3, pentru a întreține relații sexuale. Între timp, ”afacerea” lui Damian creștea, așa că aducea fete noi.

“În cursul acestei luni, acum o săptămână sau două, într-o seară, Horia a venit la studio cu Cosmin şi alte două fete, necunoscute. Cu două zile înainte Horia îmi spusese că trebuie să vină cu un domn important de la minister cu care se aflase în relaţii de afaceri şi dorea să îl facă să se simtă bine aducându-i două fete cu care să facă sex. În cele din urmă nu a venit domnul de la minister, iar una dintre fete a plecat”, a declarat Angelica.

În urma declarațiilor unei alte fete, Damian aducea fete noi pentru un anumit ministru cu care ”avea de încheiat niște afaceri”.

“Am întreţinut relaţii sexuale fără a îmi da nici suma de bani, cu Horia si Angelica în acelaşi timp, ocazie cu care Horia ne-a înregistrat audio-video. Un alt motiv pentru care îmi era teama să plec era acela de a nu face publice pe internet imaginile video din momentul în care întreţineam relaţii sexuale. În jurul datei de 20 octombrie Horia i-a spus Angelicăi să plecăm pentru că urmează să vină alte doua fete care trebuiau sa întreţină relaţii sexuale cu un domn ministru cu care Horia avea de încheiat nişte afaceri”, a declarat o altă fată, Veronica-Georgiana.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*