Ultimele Știri

Propunerea unui senator penal: Proiectul care impune prin lege angajarea pe pile

Fiind convins că funcționarii publici nu ascultă ordinele politicienilor și îi încurcă pe aceștia, senatorul Andrei Volosevici propune un nou proiect de lege care presupune că funcționarii publici trebuie să fie aleși doar din rândul partidelor care au majoritatea locală sau centrală.

Andrei Volosevici este un fost primar al Ploieștiului, între 2008-2012, urmărit penal de DNA, fiind bănuit de luare de mită într-un dosar ce privește finanțarea echipei Petrolul Ploiești.

„Inițiativa mea este explicabilă prin faptul că în foarte multe cazuri în care noii aleși se lovesc de rezistență sau reaua credință a unora dintre conducătorii instituțiilor subordonate care, din diverse motive, refuză să ducă la îndeplinire obiectivele propuse”, a explicat senatorul.

Numirele s-ar face fără concurs, pe baza “încrederii personale” şi „aprecierii” morale şi profesionale făcute de conducerea unui partid.

Ideea a fosat puternic criticată însă, iar Volosevici a lăsat să se înțeleagă că în această săptămână își va retrage proiectul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*