Ultimele Știri

Proiect de ordonanţă: Preţul rovinietei va creşte semnificativ

Creste pretul rovinietei pentru anumite categorii de vehicule. Noile tarife prevazute intr-un proiect de ordonanta al MT

Preţul rovinietei se va modifica pentru anumite categorii de vehicule, potrivit unui proiect de act normativ iniţiat de Ministerul Transporturilor (MT). 

Preţul rovinietei va creşte semnificativ pentru anumite vehicule de transport de marfă cu masă totală maximă autorizată (MTMA) mai mare de 3,5 tone, în timp ce pentru altele va scădea, după cum reiese dintr-un proiect de ordonanţă pentru modificarea OG nr. 15/2002, care a fost lansat recent în dezbatere publică de MT.

În cazul vehiculelor de transport de marfă care au MTMA cuprinsă între 3,5 şi 7,5 tone, rovinieta va fi mai scumpă. Mai exact, tariful pentru o zi va fi de 11 euro (faţă de 4 euro, cât este în prezent), cel pentru şapte zile; 27 de euro (faţă de 20), cel pentru 30 de zile; 55 de euro (faţă de 52), cel pentru 90 de zile; 155 de euro (faţă de 120) şi cel pentru 12 luni -550 de euro (faţă de 320). 

rovinieta

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Proiect de ordonanţă: Preţul rovinietei va creşte semnificativ

  1. Gunoaie de la CNADNR. Am fost obligat sa platesc despagubire de folosire a drumului dupa ce am platit amenda fara sa comentez.Asta dupa ce in 2012 Legea s-a modificat si despagubirea declarata ilegala. Deci pe drumarii grasi si imputiti de la CNADNR i-a durut undeva de o lege votata de trantorii di Parlament.Le-am trimis banii. Multe lumanari sa isi ia pentru ei si familiile lor. Le doresc sa se imprastie ca snitelele pe drumurile pentru care am platit eu 500 de lei

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*