Prognoza meteo pentru weekend: Vreme frumoasă în cea mai mare parte din țară

  • Nicoleta Ungureanu
  • 25 august 2016
  • Vremea

Vremea va fi predominant frumoasă în zilele care urmează, înregistrându-se doar înnorări temporare, în unele zone din țară, transmite ANM.

Este posibil ca în ziua de vineri să se înregistreze averse și înnorări în extremitatea de sud-vest, iar seara şi noaptea pe litoral. Temperaturile maxime în țară se vor încadra între 23 şi 30 de grade, iar cele minime între 4…6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 19…20 de grade pe litoral.

În București însă, vremea se va menține frumoasă în cea mai mare parte a zilei, având parte de un cer senin și vânt moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade, din nou mai scăzută în zona preorăşenească.

Vremea va fi predominant frumoasă și sâmbătă, cu un cer mai mult senin, exceptând partea de sud-est a ţării, unde cu precădere spre seară şi în cursul nopţii, va avea înnorări şi va ploua, local în Dobrogea, în special în zona de litoral şi în deltă şi izolat în sudul Moldovei şi în Bărăgan. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare, în a doua parte a zilei, în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 6…7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 20…22 de grade pe litoral.

În ziua de duminică se va înregistra o ușoară încălzire. La multe, cerul va fi mai variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat.

În ceea ce privește litoralul, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 28 de grade, iar cele minime între 20 şi 23 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 24 şi 25 de grade.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *