Prognoza meteo pentru marți și miercuri. Vreme predominant frumoasă în cea mai mare parte a țării

  • Nicoleta Ungureanu
  • 26 septembrie 2016
  • Vremea

Temperaturile vor crește în cea mai mare parte a țării şi se vor apropia de mediile climatologice specifice ultimei decade a lunii septembrie, informeaza ANM.

Valorile maxime se vor încadra între 15 şi 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 0 grade în estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de brumă, şi 12 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, izolat, în zonele joase de relief va fi ceaţă.

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă. Temperatura maximă, uşor mai ridicată decât în ziua precedentă, va fi de 20…21 de grade. Temperatura minimă va fi de 9…10 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească spre 7…8 grade.

Ziua de miercuri vine cu valori noarmale pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare seara şi noaptea, însă numai izolat sunt posibile ploi slabe, de scurtă durată, în extremitatea de nord a ţării şi în Carpaţii Orientali.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 24 de grade, iar cele minime între 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 14 grade pe litoral. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, izolat se va forma ceaţă.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *