Prognoza meteo pentru marți și miercuri! Cum va fi vremea în țară

  • Nicoleta Ungureanu
  • 4 iulie 2016
  • Vremea

Vremea va fi frumoasă în următoarele zile, înregistrându-se înorări temporare și averse doar pe arii restrânse.

Valorile termice vor fi, în multe zone, uşor mai scăzute decât mediile climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 8 grade în depresiuni şi 21 de grade pe litoral, conform Mediafax.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, însă, doar pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, în Oltenia, Transilvania, nordul Munteniei, iar în a doua parte a nopţii posibil şi în nordul Crişanei şi în Maramureş.

În Capitală, vom avea parte de un cer variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Vremea nu se modifică prea mult în ziua de miercuri. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca  Dunării, unde vor crea din nou disconfort. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *