Ultimele Știri

Prognoza meteo pentru marți și miercuri! Cum va fi vremea în țară

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) avertizează că se vor înregistra valori termice sub  mediile climatologice specifice perioadei în jumătatea de nord a ţării, dar vor fi în jurul celor normale în restul teritoriului, în zilele ce urmează.

Temperaturile maxime în țară se vor situa între 20 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime, în general, între 9 şi 19 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza şi noaptea când se vor semnala averse şi descărcări electrice, local, în nord-vest, în centru, la munte şi izolat şi în celelalte regiuni. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări în special în estul ţării şi la munte, unde rafalele vor depăşi  55…65 km/h.

În București, vom avea parte de o vreme predominant frumoasă, cu condiții de ploaie reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Miercuri nu vor exista foarte mari schimbări de temperaturi, vremea menținându-se răcoroasă local, în regiunile vestice, nordice şi centrale, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 20 de grade pe litoral.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*