Ultimele Știri

Prognoza meteo pentru luni și marți: Vremea se va răci în majoritatea zonelor țării

toamna

Vremea devine instabilă în majoritatea zonelor din țară, temperaturile apropiindu-se de valorile normale acestei perioade. Principalele zone care vor înregistra răciri sunt regiunile din vestul, centrul și nordul țării, conform ANM.

Ziua de luni, 3 octombrie, vine cu ploi cu caracter temporar ce pot fi însoțite de descărcări electrice, cerul fiind mai mult noros. Cantitățile de apă vor depăși izolat 20…25 l/mp, cu precădere în nord-vest și la munte.

În Capitală, în primele ore ale dimineții se vor înregistra condiții de ceață joasă, în restul zilei urmând să apară ploi slabe și înnorări temporare. Temperatura aerului va avea valori ușor peste cele normale la această dată, cu o maximă de 22…23 de grade, și o minimă de 12…13 grade.

Marți, 4 octombrie, vremea va continua să se răcească în cea mai mare parte a țării, în special în vest, nord-vest și centru, precum și la munte, în aceste regiuni înregistrându-se temperaturi sub limita specifică acestei perioade.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 si 20 de grade, ușor mai ridicate în sudul extrem și în sud-est, iar cele minime se vor situa între 3 și 13 grade.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*