Prognoza meteo pentru joi și vineri: Vremea va fi predominant frumoasă în toată țara

  • Nicoleta Ungureanu
  • 24 august 2016
  • Vremea

Vremea va fi predominant frumoasă în zilele care urmează, cu un cer variabil senin. Înnorări temporare se vor înregistra la munte și în sud-vestul țării, informează ANM.

Temperaturile maxime în țară, în cursul zilei de joi, se vor încadra între 23 şi 29 de grade,  iar cele minime între 10 şi 18 grade, mai scăzute în depresiuni, dar şi uşor mai ridicate pe litoral.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile estice şi sud-estice, unde în cursul zilei vitezele la rafală vor depăşi local 50…60 km/h.

De asemenea, Bucureștiul va avea parte de o vreme frumoasă, cu cer senin. Temperaturile maxime vor fi de 28…29 de grade, iar cele minime de 14…16 grade.

În ziua de vineri, vremea în țară va fi predominant frumoasă, cu cer variabil, mai mult senin în jumătatea de nord. Unele înnorări şi izolat averse vor fi posibile în extremitatea de sud-vest, iar seara şi pe litoral. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei în sud-estul ţării şi la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade, iar cele minime între 5…7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 19…20 de grade pe litoral.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *