Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea în iunie, iulie și august 2016

  • Adelina Mitrache
  • 24 mai 2016
  • Vremea
meteo soare vremea
Vara se lasă așteptată, iar temperaturile din ultima perioadă nu au depășit mai mult de maxim 28 de grade, în zonele sudice, și asta doar câteva zile. În rest am avut parte de precipitații și temperaturi care se situează sub limita normală pentru această perioadă.
Iată cum arată prognoza meteo pentru lunile iunie, iulie și august:
În luna iunie valorile termice medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei în cea mai mare parte a țării, iar precipitațiile totale lunare vor fi deficitare în regiunile sudice și local în cele sudestice și estice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de media climatologică.
Luna iulie vine cu temperaturi medii ale aerului ce se vor situa peste normalul perioadei în sud-estul și local sudul și estul țării, iar în rest vor fi valori termice apropiate de media climatologică. Cantitățile totale de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului.
În august temperatura aerului se va situa peste medie în sud-est și local în sud și vest, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de normal. Cantitățile totale de precipitații se vor menține deficitare în cea mai mare parte a teritoriului, exceptând regiunile nordice unde se vor apropia de norma multianuală.
1463745678_tabel
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *