Ultimele Știri

Prognoza meteo până sâmbătă

toamna meteo

Miercuri se anunță încă o zi foarte rece. Mai vin ceva ploi prin sudul, estul și centrul țării, îndeosebi în zonele mai înalte de aici. Vom avea maxime de la 10 la 19 grade, puțin mai ridicate prin vestul Olteniei.

PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE TREI ZILE

În București, miercuri rămânem cu vremea rece. Atmosfera va fi mohorâtă și ar putea să mai plouă slab, în special pe seară, iar maxima se va opri pe la 14 grade.

Joi, temperatura crește, dar chiar și așa va fi mai rece decât în mod obișnuit. Vom avea cam 18 grade; înnorări temporare și condiții de ploaie slabe, îndeosebi în orele serii. Joi noapte se face și mai frig: în centrul orașului vor fi 8 grade, dar la periferie temperatura va scădea și mai mult.

Vineri se mai încălzește puțin, însă dimineața și noaptea va fi în continuare răcoare. Peste zi se vor înregistra vreo 21 de grade; vom avea atmosferă însorită și un vânt ceva mai activ.

Sâmbătă se adună norii, dar nu sunt anunțate ploi; vântul rămâne activ și temperatura urcă până la 22 de grade.

La mare, abia de joi se mai îmbunează vremea, iar la munte, azi avem frig și ploi consistente în toate masivele. Cantitățile vor fi de 20-30 de litri de apă pe metru pătrat. La peste 1800 m altitudine apare lapovița. În stațiuni, maximele scad percutant: 10 grade la Predeal și 12 la Stâna de Vale.

La munte, joi, ploile se domolesc, dar se lasă frigul. Ploi locale mai vin, totuși, în zona Carpaților Orientali și în Meridionali; pe creste apar precipitații mixte. Joi: vreme neobișuit de rece, ploi locale, câțiva fulgi și un vânt mai intens în zona crestelor. Vineri se mai îmblânzește vremea, temperaturile urcă ușor, dar dimineața și noaptea vor fi răcoroase. Ploi slabe, sporadice, mai vin doar în zona Orientalilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*