Ultimele Știri

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în weekend

primavara meteo vreme

Ziua de astăzi ne-aduce vreme frumoasă și un regim termic potrivit pentru acest moment al anului. Maximele termice ajung în intervalul 7-14 grade.

Cum va arăta vremea în următoarele 3 zile

În București mâine temperatura mai crește puțin și vom avea vreme ușor mai caldă decât în mod obișnuit, cu vreo 15 grade după prânz. Cerul se păstrează curat și vântul rămâne destul de activ pe timpul zilei.

Sâmbătă se-adună norii, iar către seară și după lăsarea nopții va ploua slab. Temperatura revine la o valoare normală pentru această dată: 12 grade.

Duminică va fi cam înnorat, iar în orele dimineții ar putea să mai cadă câțiva stropi. Termic, nu sunt schimbări: maxima se va situa în jurul valorii de 12 grade.

La munte mâine rămânem cu vreme frumoasă pe timpul zilei. Vântul se întețește peste tot, iar noaptea se înnorează și apar ninsori slabe.

Sâmbătă temperaturile scad, îndeosebi în masivele din sudul și estul țării. Va ninge slab, trecător, iar vântul va continua să prezinte intensificări.

Duminică vom avea mulți nori, un pic de soare și câteva ninsori slabe în Carpații Orientali și în Munții Apuseni. Vântul rămâne intens, iar temperaturile încep să crească ușor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*