Ultimele Știri

Profeția lui Gaddafi s-a împlinit: ”Milioane de refugiați vor invada Europa”

gaddafi

Milioane de refugiați au invadat frontierele europene, fiind cu siguranță o surpriză majoră pentru politicienii occidentali. Ei nu ar fi avut această surpriză, dacă ascultau doar la ceea ce a spus liderul Libiei, Muammar Gaddafi, înainte de a fi executat brutal.

Milioanele de imigranți nu ar fi acum în căutarea unui cămin dacă Europa și SUA nu le distrigeau locuințele prin bombardarea Irakului, Afganistanului, Libiei și Siriei. Acești oameni nu mai au unde să locuiască, nu mai au un loc de muncă, nu își mai pot duce copiii la școală și nu mai au ce să pună pe masă, asta e relitatea din aceste țări distruse de război cu ajutorul UE și SUA.

În martie 2011, Gaddafi a avertizat că fără o Libie unificată și stabilă, nimeni  nu va putea să controleze valurile de migranți din Africa și Orientul Mijlociu care fug spre Europa. Spre deosebire de liderii occidentali, Gaddafi a înțeles că milioane de oameni vor căuta să fugă spre Europa, în cazul unui conflict în Nordul Africii.

„Există milioane de negri care ar putea veni la Marea Mediterană să treacă în Franța și Italia, și Libia joacă un rol de securitate în Marea Mediterană”, a declarat postului de televiziune France 24.

Fiul lui Saif Gaddafi, considerat odată mostenitorul aparent, acum condamnat la moarte în așteptarea execuției, a reiterat în același interviu mai multe aspecte despre ceea ce va urma.

„Libia poate deveni Somalia Africii de Nord și a Mării Mediterane. Veți vedea pirați în Sicilia, în Creta, în Lampedusa. Veți vedea milioane de imigranți ilegali. Teroarea va fi la ea acasă”, a menționat el.

Muammar Gaddafi spunea că în cazul unei intervenții militare în Libia, ”Mediterana va deveni o mare a haosului.”

Nimeni nu a ascultat ceea ce a spus colonelul Gaddafi. Occidentul a lansat o intervenție militară pentru a-l elimina pe Gaddafi, iar efectele sunt devastatoare. Libia este sfâșiată de facțiuni teroriste și radicali. Marea Mediterană a devenit o mare a haosului, exact cum a prevestit Gaddafi.

Mii de imigranți se înghesuie în bărci și năvălesc pe țărmurile Italiei. Pentru mulți  migranți această călătorie este și și ultima. Zeci de bărci se scufundă în Mediterană și de multe ori nimeni nu îi poate salva. Primăvara arabă, susținută de Occident, și intervențiile militare conduse de SUA în Orientul Mijlociu sunt în mare parte considerate principalii factori, care au cauzat exodul actual de refugiați.

În cazul în care capitalele occidentale nu înțeleg cauzele reale ale fluxului copleșitor de migranți, atunci vom asista în continuare la o invazie colosală din Orientul Mijlociu.

Din ce în ce mai mulți oameni vor fi nevoiți să-și riște viața pentru a găsi adăpost din cauza războaielor din țările lor de origine. Nimic nu îi va putea opri pe imigranți dacă Occidentul nu va înceta să finanțeze teroriștii din Orientul Mijlociu și să îi doteze cu armament modern.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Profeția lui Gaddafi s-a împlinit: ”Milioane de refugiați vor invada Europa”

  1. cum spui ca America e vinovata, sar ‘pro-atlanticii’ pe tine…. instinctul de sluga la roman e in genom.
    Bun articolul, poate o sa se intrebe macar cativa care a fost totusi motivul pentru care Libia a fost invadata si Gaddafi a fost ucis.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*