Produsul revoltător al unui club de noapte din Marea Britanie. Cum se numește cocktailul care a jignit sute de persoane

  • Adelina Mitrache
  • 21 aprilie 2016
  • Externe
cocktail paris bomb

Clubul de noapte Paris, situat în Sheffield, Marea Britanie, a fost intens criticat după ce s-a aflat că vinde o băutură cel puțin controversată, conform News.com.

Clubul comercializează un shot colorat în rosu, alb și albastru – simbolizând drapelul Franței, și a primit numele de “Paris bomb”.

O postare de pe contul de Instagram al clubului transmite: “O nouă săptămână a sosit. De ce nu încerci un Paris Bomb diseară?”.

Mai multe persoane au sesizat că această băutură nu este potrivită în contextul atacurilor teroriste din noiembrie 2015, din capitala franceză. Astfel, rețelele de socializare au fost invadate de mesaje critice la adresa clubului englez.

“Paris Bomb, pe bune?” este unul dintre comentariile primite de clubul din Sheffield. Altă persoană nemulțumită spune că “este o totală lipsă de respect. Nu pot să cred că nu au schimbat numele băuturii”.

Managerul clubului a declarat: “Avem această băutură în meniu de 2 ani. Nu are nicio legătură cu evenimentele tragice din Paris”. Acesta le recomandă criticilor ce nu sunt de acord cu denumirea produsului să propuna alt nume sau să încerce alte băuturi din meniu.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *