FOTO: Produse cosmetice asupra cărora există suspiciuni că ar fi contrafăcute, confiscate de poliţişti

  • Adelina Mitrache
  • 11 iunie 2016
  • Social
Perchezitii

Poliţiştii din Giurgiu au confiscat produse cosmetice asupra cărora există suspiciuni că ar fi contrafăcute, în valoare de 85.000 de lei, precum şi încălţăminte şi piese auto.

Poliţiştii din Giurgiu au confiscat 320 de parfumuri şi produse cosmetice susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproape 85.000 de lei, precum şi încălţăminte şi piese auto, bunurile fiind descoperite în cala unui autocar care transporta persoane pe ruta Turcia – România, anunţă Poliţia Română.

„În urma verificărilor, în cala autocarului, au fost descoperite încălţăminte, piese şi componente auto, care ar fi fost sustrase de la controlul vamal efectuat la intrarea pe teritoriul României. De asemenea, poliţiştii au descoperit 320 de parfumuri şi produse cosmetice cu însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României, în valoare de aproape 85.000 de lei, cu privire la care există suspiciuni de contrafacere”, precizează instituţia într-un comunicat de presă.

politie 1

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că produsele achiziţionate din Istanbul – Turcia pentru a fi comercializate în România, ar fi aparţinut unui bărbat de 57 de ani, poliţiştii făcând cercetări pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar.

politie 2

De asemenea, se continuă verificările pentru a se stabili dacă se strâng probe pentru cercetarea infracţiunii de contrabandă, inspectorii vamali urmează să stabilească valoare pieselor şi componentele auto, precum şi a articolelor de încălţăminte.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *