Ultimele Știri

Procurorul general: Faptele Alinei Bica sunt grave, dar nu au fost săvârşite din funcţia de la DIICOT

Procurorul general Tiberiu Niţu a declarat că faptele pentru care a fost reţinută Alina Bica sunt grave, însă nu au fost săvârşite în timpul exercitării funcţiei de procuror sau de şef al DIICOT.

Mai mult, procurorul general a declarat că va solicita revocarea ei din funcție, dacă aceasta nu va demisiona.

„Decizia CSM nu este o imixtiune în procedura unei instanţe, ci este o procedură prevăzută de lege, prin care se încuviinţează luarea unei măsuri preventive, mai departe decizia aparţinând instanţei.”, a declarat Tiberiu Nițu.

 

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Procurorul general: Faptele Alinei Bica sunt grave, dar nu au fost săvârşite din funcţia de la DIICOT

  1. Dumitru Veronica // 21 noiembrie 2014 at 13:00 // Răspunde

    STIMABILA PROCUROR SEF ALINA BICĂ. UITE CĂ I S-A SOLUŢIONAT PLÂNGEREA CE A DEPUS-O DUPĂ DISTRACŢIA DIN PARIS ALĂTURI DE DUDUIA UDREA. ŞI AŞA, REPUTAŢIA I-A FOST „ÎNĂLBITĂ” DE CĂTRE C.S.M.!!!!! CÂTE MILIOANE DE EUROI O FI PRIMIT DE LA CONTRIBUŢIA AVUTĂ??? CĂ DOAR NU DEGEABA A AVIZAT!!!!!

  2. Dragi mei sunt un om care tine cu dreptatea consider casefa Diicot nu a putut sarvasiniste fara delegi care la noi in tara sunt faptuite numai de politicieni care intra in politica sa poata fura genUdrea Visan ect Sa dea domnul ca toti politicieni ce au furat sa ajunga sa dea socoteala pentru relele facute de dansi

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*