Ultimele Știri

Procurorul General al României, despre moartea lui Dan Condrea: Există suspiciunea unei sinucideri

dan condrea

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat că nu este vorba de omor în cazul morții lui Dan Condrea, ci există suspiciunea de sinucidere.

Augustin Lazăr a fost prezent la sediul CSM pentru o nouă şedinţă a plenului și a declarat că moartea șefului Hexi Pharma, Dan Condrea, se află sub suspiciunea de sinucidere, fiind exclusă varianta de omor.

„Colegii noştri îi audiază pe toţi martorii pentru a identifica circumstanţele în care s-a produs accidentul. De asemenea, este în curs o expertiză tehnică, criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul, circumstanţele şi aşa mai departe. Nu e vorba de niciun omor, există o suspiciune că, într-adevăr, ar fi o sinucidere, însă urmează a se clarifica după administrarea probaţiunii. După circumstanţele în care s-au întâmplat lucrurile, modul în care a circulat persoana respectivă pe şosea, de mai multe ori, în zona aceea”, a declarat Procurorul General al României la sediul CSM.

Această ipoteză ar putea fi susținută și de existența unor mesaje găsite în telefonul soţiei lui Dan Condrea, prin care aceasta îl ruga pe soțul ei ”să nu facă vreo prostie”.

Procurorii fac în continuare investigaţii în dosarul privind activitatea Hexi Pharma.

„În continuare sunt persoane vătămate care au mai primit astfel de soluţii diluate şi se continuă investigaţia mai departe pentru a se vedea care sunt persoanele care eventual au fost prejudiciate. Sunt multe. Sunt de ordinul sutelor„, a mai precizat Augustin Lazăr.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*