Ultimele Știri

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus începerea acțiunii penale asupra lui Buliga Vasile și Toderiţă Petru Adrian, pentru dare de mită

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus, prin ordonanţa din data de 26 noiembrie 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Buliga Vasile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Totodată, faţă de acesta a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile de la data de 26 noiembrie 2015 până la data de 24 ianuarie 2016 inclusiv.

Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că la data de 24 noiembrie 2015, ora 14:00, inculpatul Buliga Vasile i-a oferit martorului P.C. (agent de poliţie) o pungă de cafea, două sticle de whisky, două cutii de băutură energizantă şi trei pachete de ţigări, pentru a fi ajutat să-şi recupereze autoturismul indisponibilizat.

De asemenea, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Toderița Petru Adrian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Totodată, faţă de acesta a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile de la data de 27 noiembrie 2015 până la data de 25 ianuarie 2016 inclusiv.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că la data de 26 noiembrie 2015, inculpatul Toderiţă Petru Adrian a insistat să ofere diverse sume de bani martorilor (agenţi de poliţie), pentru ca aceştia să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, respectiv pentru a nu îi fi luat permisul de conducere, iar ulterior de a nu fi condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*