Ultimele Știri

Procurorii fac percheziții la sediul CNA

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție percheziționează mai multe birouri din sediul CNA. Surse judiciare spun că este vorba despre un alt dosar de corupție.

Procurorii au demarat aceste percheziții deoarece există suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2014.

În cursul zilei de 30 octombrie 2014, urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate mai multe percheziții domiciliare la sediul unei instituții publice, situată în municipiul Bucureşti. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare, apare în comnunicatul DNA.

Șefa Consiliului Național al Audiovizualului, Laura Gerogescu a făcut primele declarații în urma perchezițiilor efectuate la sediul CNA.

„Procurorii caută mai multe reclamații, doresc să vadă unde au fost distribuite sesizările vor să înțeleagă cum funcționează registratura instituției.  Cred că e o continuare a dosarului care a făcut obiectul audierilor din 23, 24 și 27 iulie”, a declarat Laura Georgescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*