Ultimele Știri

Procurorii DNA ridică documente de la Primăria Sectorului 4 în dosarul „Colectiv”

dna

Procurorii DNA ridică vineri documente de la Primăria Sectorului 4 și de la Administrația financiară în dosarul în care anchetează modalitatea de emitere a autorizației de funcționare pentru clubul Colectiv, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

La DNA a fost adus dimineață din arestul preventiv Paul Gancea, unul dintre patronii clubului și cel care a depus cererea de obținere a avizului de la autoritatea locală.

DNA face cercetări pentru abuz în serviciu cu privire la modul de emitere a autorizaţiei de funcţionare pentru clubul Colectiv de către Primăria Sectorului 4. Procurorul şef adjunct al DNA Marius Iacob a declarat, joi, că sunt indicii de abuz în serviciu legat de emiterea autorizaţiei de funcţionare, fiind vizaţi funcţionari din Primăria Sectorului 4, inclusiv primarul.

Procurorul şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Marius Iacob, a declarat, joi, că el şi un coleg din DNA se ocupă de ancheta privind legalitatea eliberării autorizaţiei de funcţionare pentru clubul Colectiv, la acest moment existând indicii cu privire la fapte de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu şi fals intelectual.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*