Ultimele Știri

Procurorii DNA fac percheziţii la Primăria Piteşti şi acasă la primarul Tudor Pendiuc

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac percheziţii la Primăria Piteşti, acasă la primarul Tudor Pendiuc, acasă la Cornel Ionică, viceprimarul Piteştiului, dar şi la omul de afaceri Gheorghe Văsâi.

În urma obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă,  vor fi  efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în municipiile București, Pitești și localități învecinate acestora, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, reiese din  comunicatul DNA.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracţiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2007 – 2014, a unor infracțiuni de corupţie și asimilate celor de corupție.

Procurorii anticorupţie beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*